Rozhovor se zakladatelkou Nadace Albatros

Přečtěte se zajímavý rozhovor se Silke Horákovou. Redaktorka Irena Jirků ze zpravodajského webu ihned.cz, vyzpovídala zakladatelku Nadace Albatros a zjišťovala okolnosti, které vedly až k záchraně nakladatelství Albatros Media a následném vzniku vlastní nadace. Mluvilo se také o investičním fondu Tilia, který spolu se svým mužem založila.

Rozhovor vnímáme jako stručný, ale velmi poutavý průžez života silné ženy, která má za sebou mnoho pracovních i osobních úspěchů.Během povídání dámy probraly téma koronakrize a jejím dopadu na společné podnikání manželů Horákových. Dále pak nový projekt Nadace Albatros Talentify.me, který si úspěšná filantropka vyhlídla v Rakousku a nadační tým ho teď aplikuje do českého prostředí. V závěru rozhovoru se paní Horáková  pochlubila, že po téměř třiceti letech života v ČR získala české občanství a bude tak moci konečně volit. Je toho k přečtení mnohem více, tak se pohodlně usaďte a začtěte do rozovru s touto inspirativní ženou.